De laatste loodjes

Door teun-v op dinsdag 18 december 2007 22:00 - Reacties (1)
Categorie: Algemeen, Views: 2.582

Met nog maar een paar dagen en de welbekende kerstbrol te gaan is het dan zover: Kerstvakantie en voor mij dan wel 3 weken lang \o/ Maar voor het zover is eerst maar een een resumé van wat er zoal al gebeurt is en wat er nog gaat komen.

Zoals de meesten hier wel of niet weten :+ woon en werk ik dus in Duitsland en dat op het moment een grote walhalla van kerst markten. Dus deze zaterdag was het dan weer zover, ouders komen lekker logeren en er op uit in de vrieskou opzoek naar een glühwein. Altijd wel gezellig maar na 2 uur heb je dat ook wel weer gehad.

http://tweakers.net/ext/f/Vk40QQgf5OUFapB1wXqwS7AP/full.jpg
Kerstmarkt Rheda-WiedenbrückZondag was er dan om lekker uit te slapen en heb dan ook niet veel meer gedaan dan een beetje achter de computer hangen en m'n ouders lekker naar huis gestuurd.

Da zijn we aan beland bij maandag. Dit was een spannende dag op het werk. Het valt namelijk niet mee om een video fatsoenlijk in Powerpoint in te voegen waar je tot zogoed als geen codecs tot je beschikking hebt. Na een halve dag aan het prutsen geweest eindelijk voor elkaar gekregen om een een of ander Apple voormaat om te encoderen naar een wmv video.

Vandaag was het dan zover: De vuurdoop van een Loewe Individual Compose 46" Full HD scherm bij ons in de ontvangst. Wat ik overigens wat betreft design een zeer prachtig scherm vind, ook de kleurweergave en het contrast ziet er zeer goed uit alleen bij harde een harde kleur overgang bijvoorbeeld donkerblauw op wit worden de pixels naast mooi rood, wat als effect dat ik het idee kreeg dat ik een bril nodig heb. Dit zal wel veroorzaakt zou kunnen door in foutieve instelling of de kabel van 40 meter. Is gelukkig ook niet mijn taak om dit uit te zoeken.

http://tweakers.net/ext/f/q3y7v0XBAsZWalIqzHjRSMoq/full.jpg
Loewe Individual Compose 46


Verder is er bij mij een behoorlijke hoeveelheid relatie geschenken binnen gekomen waar onder 1000 pennen 100 paraplus 50 Maglite Mini's en nog veel meer

Wat er deze week nog komen gaat? Nou nog teveel zodat vrijdag nog heel ver weg is. maar toch. Maar toch alvast een prettige kerst en veel lekker eten voor iedereen toegewenst.

http://tweakers.net/ext/f/b0cnMaj7JaBIluvZyAM6FQ9b/full.jpg


Oo ja voordat ik het vergeet, de winnaar an het led raat spelletje is _ferry_, hij had het goed , het waren er 175, ds 75 teveel. Hiervoor krijgt hij een virtueel biertje:
http://tweakers.net/ext/f/dQKYPnlSrSmRasNYs2LaoQPZ/full.jpg

Volgende: Lcd in 4-bit mode 12-'07 Lcd in 4-bit mode
Volgende: Kerst knutsel bestelling tellen 12-'07 Kerst knutsel bestelling tellen

Reacties


Door Tweakers user _ferry_, zondag 23 december 2007 15:59

Dankjewel, die gaat er wel in :P

Reageren is niet meer mogelijk